رفتن به محتوای اصلی

گفتگو با علی پورنقوی مسئول هماهنگی حزب چپ ایران(فدائیان خلق)

مصاحبه‌گر:
نام خانوادگی مصاحبه‌گر، نام کوچک:

دیدگاه‌ها

امضا محفوظ

اقای پورنقوی از اینکه پاسخ دادید بسیار ممنونم. صرفنظر از عقاید اقای خاشقجی قتل او شنیع و جنایت است. به هر حال کماکان ایشان را اصلاح طلب نمی دانم. نگرانی اصلی من برخورد کلیشه ای با سیاستهای امریکا در منطقه به ارث رسیده از چپ سنتی و دوران جنگ سرد است. چپ نوین و مدرن باید از این نوع برخورد مبری باشد. کل جار وجنجال اورپا و ترکیه  بر سر این قتل دلایل سیاسی و منطقه ای دارد که مطلقا ورای ازادی مطبوعات است. به باور من چپ مدرن علاوه بر محکوم نمودن این جنایت می بایستی سیاستهای مزورانه اتحادیه اورپا و ترکیه را در مقابل جنایتهای مشابه افشا میکرد. هنوز پرونده ترور نسبتا اخیر ۳ تن از رهبران په که که توسط میت ترکیه درقلب پاریس مفتوح است. با شما موافقم ترکیه برنده سیاسی این ماجرا است. تصور من این است که چپ مدرن به جای منحرف کردن بحث به ترامپ می توانست ماهیت مزورانه سیاستهای ترکیه و اورپا را افشا کند و موضع مستقلی اتخاذ نماید. چنین سیاستی باعث ارتقا اگاهی و خرد سیاسی در منطقه   و ارتقا هژمونی چپ میشد.

د., 05.11.2018 - 10:39 پیوند ثابت
علی پورنقوی

خانم/ آقای "امضا محفوظ" عزیز
با سلام و تشکر از توجه شما،
مایل ام توجه شما را به چند نکته جلب کنم:
1- من از سکولار بودن آقای خاشقجی صحبتی نکرده ام، اما از اصلاح طلب بودن او گفته ام. چند نوشته و گفتۀ او را ببینید و بشنوید، مجاب خواهید شد که او برای جامعۀ عربستان یک اصلاح طلب رادیکال است.
2- من از توان جامعۀ مدنی در سطح جهانی، پیش از انتخاب ترامپ، برای ممانعت از قتل و ترور صحبتی نکرده ام. من از تضعیف نهادها و سازمانهای بین المللی، که خاصه پس از انتخاب ترامپ سرعت محسوسی یافته است، و اثرات این ضعف در گسترش ترور دولتی گفته ام. برای روشنی: تضعیف نهادها و سازمانهای بین المللی (دقت کنید لطفاً: نهادها و سازمانهای بین المللی، و نه جامعۀ مدنی) روندی مدیدتر از انتخاب ترامپ است، که به فروپاشی شوروی باز می گردد. در دورۀ اوباما قدری بر آن ترمز شد و در دورۀ ترامپ به شدت دارد پیش می رود.
3- شما به درستی از قتل و ترور ده ها ایرانی در قلب اروپا [توسط جمهوری اسلامی] نوشته اید. نیازی به گمانه زنی در بارۀ نگرانی خیال دیگران نیست. صحبت من متوجه یک واقعۀ مشخص امروزی است که با واقعیتهای امروز باید توضیح داده شود و یکی از وجوه واقعیتهای امروز جسارت فزونی یافتۀ دولتها برای تعرض علیه شهروندان خود است، خواه در داخل و خواه در خارج از قلمروشان؛ وجهی از واقعیت که به زعم من، ضعف نهادها و سازمانهای بین المللی در آن اکیداً مؤثر بوده است.
4- "خیمه شب بازی حکومت آدمکش ترکیه در دفاع از آزادی مطبوعات تهوع آوراست". بسیار خوب، اما این خیمه شب بازی مانع از آن نشد که  ترکیه برندۀ بزرگ قتل خاشقجی از کار درآید.
با احترام
علی پورنقوی

ش., 03.11.2018 - 14:40 پیوند ثابت
امضا محفوظ

اقای پرتقوی ارتباط قتل روزنامه نگار دولتی صعودی با روی کار امدن ترامپ تفسیر وقایع به میل غیر مستدل و کاملا غیر قابل اثبات است. ظاهرا قتل و ترور دهها رهبر برجسته سیاسی ایرانی در قلب اورپا خیال نازک شما را نگران نکرد. کی کجا و چگونه جامعه مدنی در سطح جهانی به چنین نفوذی رسیده بود که مانع قتل و ترور شود که حالا با روی کار امدن ترامپ پست رفت داشته است. خیمه شب بازی حکومت ادمکش ترکیه در دفاع از ازادی مطبوعات تهوع اور است.اقای قاشقچی اصلاح طلب و سکولار نبود فرمایشات شما غیر واقعی و کاملا ایلوزیک است

د., 29.10.2018 - 01:31 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • No HTML tags allowed.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید