رفتن به محتوای اصلی

ترور محسن فخری زاده توطئه ای است در جهت تشدید فضای تشنج!

ترور محسن فخری زاده توطئه ای است در جهت تشدید فضای تشنج!

ترور محسن فخری زاده توطئه ای است در جهت تشدید فضای تشنج!

بر اساس اطلاعیه روابط عمومی وزارت دفاع جمهوری اسلامی خودرو حامل محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع مورد حمله تروریستی قرار گرفت و کشته شد. از محافظان او یک تن جانش را از دست داده و دو تن دیگر مجروح شده‌اند.

محسن فخری‌زاده با عنوان «دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک (PHRC)» در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷ میلادی، در فهرست تحریم شدگان ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفته بود.

گرچه ردپائی از عاملان ترور بدست نیامده است، اما با توجه به اظهارات دو سال پیش بنیامین نتانیاهو، مبنی بر عملیات دولت اسرائیل در انتقال انبوهی از اسناد برنامه هسته‌ای ایران به خارج و تاکیدی که او در نمایش تبلیغاتی بر نام محسن فخری زاده نمود، همچنین دست داشتن ماموران وابسته به اسرائیل در قتل ابو محمد مصری از رهبران القاعده در هفتم ماه اوت امسال در منطقه پاسداران، انگشت اتهام متوجه مقامات اسرائیل است.

ترورهائی از این دست که هر از چندی بر متن روابط خصمانه دولت جمهوری اسلامی و دولت اسرائیل انجام می‌گیرد بیشترین ضربه را به مردم ایران زده و در خدمت تقویت و استحکام موقعیت راست ترین جناح ها در درون دو کشور قرار گرفته است. این ترور در شرایط کنونی که با شکست ترامپ در انتخابات و پیروزی بایدن، زمینه بازگشت آمریکا به برجام و احتمال شل شدن حلقه تحریم های گسترده آمریکا فراهم می شود، توطئه‌ای است در جهت تشدید فضای تشنج و حتی تحمیل سیاه ترین سناریوهای مرگزا و خونبار در منطقه. از این اقدام جنایتکارانه، رهبر جمهوری اسلامی برای حقانیت بخشیدن به سیاستهای فاجعه بار خود بهره می گیرد. رژیم حاکم بر ایران نیز پرونده خونین و سراپا آلوده ای در ترور دارد و سال هاست که شهروندان خود را حتی در کشورهای دیگر ترور می کند. به علاوه این ترور بار دیگر شکنندگی امنیت کشور و مردم ما را، که نتیجۀ سیاست خارجی جمهوری اسلامی دایر بر گسترش "عمق استراتژیک" به خارج از مرزهای کشور است، عریان می کند.

حزب چپ ایران(فدائیان خلق) این اقدام تروریستی را که خطری علیه صلح و آرامش در منطقه است محکوم می کند و نتیجه آن را تشدید هر چه بیشتر فضای تنش و جنگ در منطقه می داند. بازنده این اقدامات تروریستی مردم دو کشور ایران و اسرائیل و به خصوص کارگران و زحمتکشان کشورمان خواهند بود. ما از احزاب سیاسی و نیروهای مترقی و نیروهای صلح طلب می خواهیم که با افشای نقشههای جنگافروزانهای که توسط نیروهای بغایت راست منطقه کشیده میشود و با محکوم کردن این ترورها که دود آن به چشم مردم ایران و ملت‌های منطقه میرود، از هیچ تلاشی دریغ نورزند.

 

هیئت سیاسی- اجرائی حزب چپ ایران(فدائیان خلق)

٨ آذر ۱۳۹۹- ۲٨ نوامبر ۲۰۲۰

 

دیدگاه‌ها

ناشناس

شما (حزب) باید موضع روشنی در مورد ١.  برنامه اتمی ايران و ٢. تهديد های مکرر جمهور ی اسهالی بر علیه کشور اسراییل اتخاذ کنید. 
من از مرگ هر عضو بالا رتبه ج ا خوشهالم و هر دستی که این خدمت را به مردم ايران بکند میبوسیم. 
گر چه از موضع شما پشتبانی میکنم و نگران های شما را در ک میکنم.  

د., 30.11.2020 - 21:45 پیوند ثابت
Naser Zonuz

با سلام،
محکوم کردن یک جنایت به خودی خود کاری انسانی است اما وقتی صحبت از کشته شدن یک نیروی رده بالای سپاه است موضوع فرق میکند. 
اینکه شعار و شاخ و شانه کشیدن بر علیه اسراییل از خصوصیات جدایی ناپذیر جمهوری اسلامی است شکی نیست اما در این میان  این دعوا ربطی به مردم ایران ندارد. اینها گاها جنگ میکنند و گاها معامله ( ایران کنترا) و بعضی وقتها هم نیروهای خودشان را به اسم اسراییل و آمریکا تصفیه میکنند که لازم توضیح نیست. از بمب حرم امام رضا بگیرید تا جریان قتل‌های زنجیره ای. 
در رابطه با اطلاعیه شما چند سوال برایم پیش آمده که در زیر می‌نویسم: 
۱- دقیقا کدام جناح در نظام جمهوری اسلامی خیلی دست راستی است؟ 
مثلا تندروهای وابسته به سپاه دست راستی هستند؟ پس با این حساب اصلاح طلبها میشوند چپ. 
با کدام معیار این ها را چپ مینامید؟ 
اصلاح طلبها همه صاحب افکار نئو لیبرالی هستند و هر موقع که قدرت را به دست گرفته اند وضع مردم و اقشار زخمت کش بدتر شده.
از نظر سیاسی هم که مقدار خفقان و استبداد و اعدام در حکومت های اصلاح طلب همیشه بیشتر بوده. 
شاید هم حزب اللهی های انقلابی پاسدار چپ باشند که با ونزوئلا و کوبا بیشتر رابطه برقرار میکنند و از عادلانه ثروت صحبت میکنند. نمونه بارزش همین احمدی نژاد بود که دیدیم چقدر کشور را به تعالی رساند!
من به عنوان یک ایرانی و کسی که زمانی با سازمان شما ارتباطی دور داشتم از این در تعجبم که چه اصراری دارید که بین کثافت و خونابه و لجنی به اسم جمهوری اسلامی با دقتی تحسین بر انگیز بگردید و جناحی را خوب و جناحی را بد معرفی بکنید و بعد تحلیل بکنید که مثلا اگر این بیاید به نفع مردم است و آن بیاید به نفع مردم نیست. 
آیا چهل سال برای فهمیدن اینکه این حکومت از صدر تا ذیل فاسد است و باید به کلی از بین برود و حکومتی بهتر جایگزینش شود کافی نیست؟

ی., 29.11.2020 - 23:26 پیوند ثابت

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • No HTML tags allowed.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید