رفتن به محتوای اصلی

کارگران مصمم هستند حق شان را بگیرند، اما در خیابان!

کارگران مصمم هستند حق شان را بگیرند، اما در خیابان!

این روزها با نزدیک شدن انتخابات فرمایشی سرکردگان سرسپردە شوراهای اسلامی بە تکاپو افتادەاند تا با دادن وعدەهای فریبنددە بە کارگران آنها را برای رای دادن بە علیرضا محجوب رئیس مادام العمر خانە کارگر بە پای صندوق های رای بکشانند. علیرضا محجوب کە عضو حزب اسلامی کار، حزبی کە جزائتلاف دولت روحانی و از حامیان سیاستهای روحانی هم هست در انتخابات گذشتە مجلس نتوانست وارد مجلس شود. با این حال او چند هفتە پیش دوبارە کاندیداتوری خودش برای شرکت در انتخابات میان دورەای مجلس کە همزمان با انتخابات ریاست جمهوری قرار است برگزار شود اعلام نمودە است.

اما از آنجا کە دارودستە خانە کارگر و حزب اسلامی کار می دانند کارگران روی قانون کار و داشتن قانونی کە بە فرمانروایی بی قانونی در محیط کار، حساسیت دارند، طوری تبلیغ می کنند کە گویا اگر محجوب بە مجلس برگردد همە چیز بە سود کارگران تغییر می کند!

این تبلیغات فریبکارانە در حالی انجام می گیرد کە در طی سە دهە کە محجوب نمایندە مجلس و رئیس فراکسیون موسوم بە کارگری بودە، در حضو او قانون کار از محتوا تهی شدە است. حداقل از زمان هاشمی رفسنجانی پدرخواندە خانە کارگری ها تا کنون هیچ دولت و مجلسی را نمی توانند این جماعت شارلاتان نشان دهند کە بخشی از حقوق پیشین سندیکای کارگران را با عنواین مختلف لغو نکردە باشد. در مجلس قبلی کە علیرضا محجوب هم عضو آن بود بخشی از مواد محدود باقی ماندە در قانون کار توسط همان مجلس و با حمایت دولت روحانی بی سر وصدا حذف شد و محجوب هم نتوانست جلوی آنرا بگیرد. حالا کە مجلس کنونی از مجلس پیشین فرمایشی تر و مافیایی تر است او چگونە می خواهد این کار را انجام دهد؟. مجلس ولایی تا کنون مگر متفاوت از مجالسز پیشین نسبت بە کارگران عمل کردە؟ حال بیایم فرض بگیریم کە جناب محجوب هم با هر دوز و کلکی کە شدە بە مجلس فرمایشی ١٠ درصدی پیروان ولی فقیە هم راە پیدا کند. در یک مجلس سراپا محافظە کار چە کاری از دست او بر می آید؟ آیا غیر از این است کە در پایان کار خواهد گفت “میخواستم ولی تنهابودم و نتوانستم”؟آیا او می تواند تنها یک نمونە از کاری کە در همە مجالس گذشتە بە نفع کارگران انجام دادە را نام ببرد؟ خیر

و اما در مورد اجرای قانون کار باید گفت اولا این قانون کاملا از محدود مواد حمایتی کە داشتە تهی شدە و در وضعیت کنونی اجرا شدن و نشدن اش حتی اگر بگذارند تاثیری در تغییر وضع کارگران ندارد. احیا مواد حمایتی آن نیز نە از دست محجوب و شوراهای اسلامی سرسپردە زیر مجموعە خانە کارگر بر می آید و نە اساسا نیرویی در مجلس و دولت وجود دارد کە بخواهد از قانون کار دفاع کند. آنهایی کە در درون حکومت و در تصویب این قانون روزگاری نقش داشتند و از آن حمایت می کردند سالهاست کە تغییر موضع دادەاند و جز پایەهای دولت ضد کارگری روحانی هستند و مقام و ثروت امروزی شان هم ایجاب نمی کند کە چنین کنند. مگر خود رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت کە ریاست جلسات تصویب قانون کار را بە عهدە داشت درتعدیل همین قانون پیشقدم نشد؟ مگر خاتمی کارگاە های ١٠ نفر را از شمول قانون کار خارج نکرد؟کارگران همانطور کە در انتخابات فرمایشی مجلس شرکت نکردند، فریب این تبلیغات دروغ عوامل حکومت و مدافعان شرکت در انتخابات را نخواهند خورد.آنها هوشیارتر از آن هستند کە در انتخاباتی شرکت کنند و بە کسانی رای دهند کە دشمنان قسم خوردە حقوق و بانیان و عوامل فقر و فلاکت کارگران و زحمتکشان هستند. .

کارگران مصمم هستند حق شان، را بگیرند، امادر خیابان! مگر نە این است کە شعار از بس دروغ شنیدیم، ما دیگە رای نمیدیم و تا حق خود نگیریم از پا نمی نشینیم آنها هر هفتە در دەها شهر طنین انداز است؟

 

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • No HTML tags allowed.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید