متاسفانه کسانی که مرتکب قتل های ناموسی میشوند ناموس را یک پدیده مثبت می بینند و انتظار دارند که دولت از آنها حمایت کند. دولت هم تا زمانی که شاکی برای این قتل های ناموسی ندارد، به فکر تغییر قوانین زن کشی نیست.بین قتل های ناموسی و فقر ، بیکاری واسترس رابطه ای مستقیم وجود دارد و قتل های ناموسی در مناطق رشد نیافته و فقیر بیشتر اتفاق میافتد.
«ما باور داریم مبارزه با قتل و خشونت ناموسی باید از مبارزه با ناموسپرستی آغاز بشود. گامی که در ابتدای راهاندازی شبکه برداشتیم. چون تا وقتی مفاهیمی همچون ناموسپرستی و غیرت وجود دارند قتل و خشونت ناموسی هم وجود خواهد داشت.»
شبکه «مردان علیه خشونت ناموسی» تلاش میکند با بهرهگیری از تجربیات و متون فمینیستی و آکادمیک و همچنین یاری گرفتن از سازمانها و گروههای معتبر فمینیستی جهانی به آموزش، شکلگیری و فعالیت شبکههای داوطلبانه مردان و زنان یاری برساند. برگزاری سمینار، وبینار، کارگاه آموزشی، درس گفتار و … از جمله این همیاریها است.
با اعلام رسمی موجودیت خود در روز ۶ابان ۱۳۹۹ از همه انسان های آزاده که هر گونه خشونت علیه زنان را محکوم می کنند در خواست می کنیم تا با هشتگ توقف قتل های ناموسی و دنبال کردن کمپین در شبکه های اجتماعی فیس بوک، تلگرام و اینستاگرام در ساختن جامعه ای امن برای زنان با ما همراه شوند.