رفتن به محتوای اصلی

موفقیت اعتصابات کارگران صنایع نفت در گرو ایجاد سندیکاهای کارگری این صنایع و اتحادیه‌ی برگزیده ی سندیکاهای آن‌است!

موفقیت اعتصابات کارگران صنایع نفت در گرو ایجاد سندیکاهای کارگری این صنایع و اتحادیه‌ی برگزیده ی سندیکاهای آن‌است!

سؤالات طرح شده در جلسه

  • پرسش من از جناب اکبری این است: ایشان موفقیت را مشخصا چه دست آوردهایی می دانند که آن را منوط به تشکیل سندیکا های کارگری می کنند ؟ در ضمن در این نیل به * موفقیت *ایشان چه جایگاهی برای اتحاد و همبستگی با سایر اقشار اجتماعی قائل هستند ؟ با سپاس
  • تا سال ۹۲، ۳۳% از کارکنان مستمر صنعت نفت دارای سابقۀ نظامی بوده‌اند. این یعنی از هر سه کارکن، یک نفر نظامی! پس از این گرچه با فقدان ارائۀ آمار طرف هستیم، اما با توجه به تصویب قوانین دیگری از جمله محاسبۀ سهمیۀ ۳۰% جدیدالورودها (که تا پیش از سال ۹۱ موجود نبود) و همچنین مواد و تبصره‌های دیگری از جمله الزام به استخدام یک فرزند از کارکنان نظامی ، می‌توان با قاطعیت گفت که سهم کارکنان نظامی این صنعت در طول دهۀ اخیر قطعاً بیش از ۳۳% شده‌است.- - آیا این خطر بزرگی برای اعتصابات کارگری این صنایع محسوب نمیشود؟ این مساله چه تاثیری بر انتخابات اخیر داشته است ؟
  • بادرود رفیق اکبری عزیز ضمن تائید وحمایت از مطالبات صنفی کارگران صنایع نفت اعم از کارگران پروژه ای ورسمی ، آیا بایداین اعتصابات گسترده را درحد مطالبات صنفی تنزل داد، و یا دراین شرایط خاص حاکم برکشور، میتوان آن را به جنبشی سراسری باهمراهی دیگر اقشار زحمتکش ونیروهای مترقی به جنبشی سیاسی بمنظور عبور از نظام حاکم فر رویاند؟
  • با سلام جناب آقای اکبری1 -رشد اگاهی رو در تشخیص ضرورت تشکل، سندیکایی و مدیریت اعتصاب در شرایط کنونی در بین کارگران چطور می بینید؟ ایا امکان شکستن اتحاد در بین انها با توجه به شرایط متفاوت استخدامی را می بینید؟
  • 2- با توجه به اینکه اقتصاد ایران از واحدهای مجزا و غیر همگرا تشکیل شده و هر واحد و نیروی درگیر در آن مسایل مجزا از همدیگر دارند، چشم انداز یک پارچه شدن مطالبات را چگونه می بینید؟
  • با درود جناب اقای اکبری ایا تشکیل سندیکا واتحادیه ها باید مجوز دولتی داشته باشد اگر نه چرا کارگران رسمی کارگران پیمانی را تنها میگذارند و در این صورت کارگران پیمانی متفرق میشوند در گرمای ۵۰ درجه بدون اب وغذا و امکانات ایا اگر سندکای قوی بود وحمایت میشدند مجبور به ترک محل اعتصاب نمیشدند این کار کارگران رسمی دور از انتظار بود وحکومت هم همین را میخواهد که از این طریق اعتصاب شکنی کند مزایای رسمی ها رو یه کم زیاد کنه واعتصاب رو بشکنه این اعتصاب چه فرقی با اعتصابات کارگران نفت در سال۵۷ داشت. ممنون از پاسخ
  • آیا تمایل بخشی از حاکمیت ایران که خواهان ارتباط ومراوده بیشتر با چین است به نفع مطالبات مردم می دانید؟
  • با درود، جناب اکبری - با سپاس از حضور و آمار و اطلاعات مفید و دقیقی که در حوزه نفت و گاز ارائه دادید. دو پرسش دارم مختارید به یکی یا هردو پاسخ دهید:
  • ۱- اگر بپذیریم که ضامن پیروزی در مبارزات صنفی- سیاسی دو عنصر "استمرار" و "یک‌پارچگی" است، در برآمد فعلی جنبش طبقه کارگر تا چه حد این دو پارامتر وجود دارد و اگر ندارد چه وظایفی بر دوش فعالین و سایر اقشار و طبقات اجتماعی قرار دارد؟
  • ۲- آیا اعتصابات کارگری جاری را می‌توانیم تکامل شکل مبارزه زحمتکشان از شکل اولیه اعتراضات (تجمع، تحصن، راهپیمایی...) به شکلی عالی‌تر یعنی اعتصابات بدانیم؟ این تحول و تاثیرات سیاسی آن‌را چگونه ارزیابی می کنید؟
  • سلام پیروه فرمایشات جنابعالی امروز با تر فند خصوصی سازی کارکنان به سمت پیمانکار دست دو م وسوم۰۰۰انتقال دادشد که فیلتر وتوجیح مناسب در جهت عدم پاسخگوئی به خواست کارگران فراهم گردد راهگها مناسب جهت تحقق خواسته وپاسخگو کردن کارفرما اصلی چیست ؟وحتی پیمان کار اصلی هم خودرا پاسخگو نمی داند
  • درود برشما ارجمند مبارزو درود برتمامی یاران گرامی.......اقای اکبری عزیز.....چراباوجوداین همه اعتصابات..اعتراضات کارگری..طبقات مختلف درسرارکشور.....ولی ...هیچگونه تغییری بوجودنمی اید؟سیاست های اقتصادحکومت گام به گام به هدف خودکه گرانی ست..وسرکوب وبیکاری پیش میرود؟سپاس ازشما
  • با سلام، یکی از عوامل موفقیت هفت تپه، همبستگی شهری با اعتصاب کنندگان بود. در مورد کارگران نفت چطور، نقش همبستگی شهری با اعتصابات را چطور می بینید؟

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • No HTML tags allowed.
  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
لطفا حروف را با خط فارسی و بدون فاصله وارد کنید